Hoe kan ik mijn kinderen groenten die ze niet lusten laten eten?

Er zijn veel kinderen die niet houden van groenten, tijdens de winter kan het zelfs meer voorkomen dat kinderen niet echt houden van wintergroenten. De meeste wintergroenten bijvoorbeeld op gebied van kleur een beetje minder aantrekkelijk dan zomergroenten die heel wat meer verschillende kleuren bevatten. Wij helpen je graag een handje om je kinderen toch meer groenten te laten eten.

Hoe kan ik mijn kinderen groenten die ze niet lusten laten eten
© Pixabay.com
  1. Kinderen die niet graag groenten lusten kan je misschien eens proberen overtuigen om eens samen te gaan koken. Tijdens het koken kan je dan mogelijk leuke dingen of lekkere dingen gaan klaarmaken samen met je kinderen. Je brengt dus tijd door met je kinderen en zij zullen er wel van overtuigd geraken dat groenten wel degelijk lekker kunnen zijn.
  2. Als je kinderen echt niet graag groenten eten kan je in de winkel eens gaan zoeken naar zomergroenten die toch tijdens de winter te verkrijgen zijn. Wortels bijvoorbeeld zullen de meeste kinderen wel lekker vinden, aangezien ze een levendige kleur hebben en je kan er natuurlijk heel wat verschillende zaken mee gaan klaarmaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *